Wonen in Merwehoofd

Wil je wonen in Merwehoofd, dan kun je nu alvast je toekomstige buurt bekijken. Het grootste deel van Merwehoofd is namelijk opgeleverd en bewoond. Op dit moment is de laatste fase, bestaande uit een appartementengebouw met 37 appartementen, in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023.

Verkoop in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Merwehoofd fase 9. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Merwehoofd. 

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling in Merwehoofd, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Merwehoofd fase 9 te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Binnen circa 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Nieuwsgierig? Lees het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op