Wonen in Merwehoofd

Wil je wonen in Merwehoofd, dan kun je nu alvast je toekomstige buurt bekijken. Het grootste deel van Merwehoofd is namelijk opgeleverd en bewoond. De laatste fase, bestaande uit een appartementengebouw met 37 appartementen, is in verkoop. 

Fase 9 in verkoop

In november 2023 is de verkoop van fase 9, de allerlaatste fase, gestart. Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Er zijn nog een aantal bouwnummers vrij. Je kunt op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen via de pagina Woningen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk het woningaanbod

Wat kun je verwachten?

  • Binnen circa 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Nieuwsgierig? Lees het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op