Woningtypes Merwehoofd online

29 maart '19

De woningtypes van de nieuwste fase in Merwehoofd staan nu online met onder andere de belangrijkste kenmerken en de vanaf prijzen. Ook hebben we een eerste beeld ontvangen van de architect. Zo krijg je alvast een eerste indruk van deze nieuwe fase. Interesse in een van de woningtypes? Laat dan je gegevens achter. Wij houden je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Herenhuizen

Deze fase van Merwehoofd bestaat uit 16 ruime herenhuizen verdeeld in 2 verschillende woningtypes: Herenhuizen 2-laags en Herenhuizen 3-laags. Zoals de naam al doet vermoeden zit het grootste verschil in het aantal woonlagen en daarmee automatisch ook in de woonoppervlakte. Op de pagina Woningen kun je alvast de eerste kenmerken en de omschrijving van de herenhuizen lezen. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen gepubliceerd op deze website. Wat je de komende tijd zoal kunt verwachten? Onder andere de plattegronden, impressies van de woningen, meer informatie over het parkeren, je tuin en natuurlijk de verkoop.

Blijf op de hoogte

Heb je interesse in een herenhuis in Merwehoofd en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter bij het betreffende woningtype op de pagina Woningen. Alleen dan ontvang je de komende tijd regelmatig een nieuwsbrief met het laatste nieuws. 

Bekijk de woningtypes