Doe een financiële check

10 mei '19

Binnenkort start de verkoop van Merwehoofd. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Drechtsteden.

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

image alt

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Merwehoofd? Dan kan je terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank Drechtsteden. Bel voor een afspraak met een van de adviseurs op 078 - 65 31 531. Of kom naar de informatieavond op dinsdag 28 mei bij VORM (Veerweg 165). Tussen 18.30 en 20.00 uur ben je van harte welkom om je vragen te stellen en een financiële check te doen bij een van de adviseurs van de Rabobank.   

Lees meer over de financiële check
Wonen in Merwehoofd? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check