Verkoop Merwehoofd fase 9 is gestart!

21 november '23

Het is zover: de verkoop van Merwehoofd fase 9 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 29 november 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

23 november 2023

Informatiemoment

Heb je in de tussentijd nog vragen over de woningen? Kom dan donderdag 23 november tussen 14.30 en 19.00 uur naar het makelaarskantoor van Waltmann (Veerweg 139, Papendrecht). Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Merwehoofd, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 29 november 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Donderdag 30 november vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning