Parkeren in Merwehoofd fase 9

28 november '23

Koop je een appartement in Merwehoofd fase 9, dan zit daar ook een parkeerplaats bij. Dit kan zijn in de parkeerkelder onder het gebouw of in de parkeerkelder in het naastgelegen gebouw. Ook wel fase 4 genoemd. Benieuwd hoe dit precies zit? Wij leggen het je graag uit.

Gebouw fase 9

Onder het gebouw van Merwehoofd fase 9 is ruimte voor 15 parkeerplaatsen. Bouwnummer 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 34, 35 en 36 hebben 1 plek in deze garage. Bouwnummer 37 heeft 2 plekken. Daarnaast zijn er nog 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor € 25.000,- per stuk. Interesse hiervoor kunnen optanten doorgeven aan de makelaar. De parkeerkelder onder het gebouw van fase 9 is te bereiken via het trappenhuis en de liften van het gebouw.

Fase 4

Voor de overige bouwnummers is één of meerdere parkeerplaatsen gerealiseerd in het naastgelegen gebouw, fase 4. Heb je een motorfiets? In deze garage is nog 1 motorparkeerplaats beschikbaar voor € 5.000,-. Je rijdt de stalling binnen via de hellingbaan van de bestaande bebouwing aan de Slobbengorsweg. Je kunt de garage lopend verlaten via dezelfde hellingbaan of via het trappenhuis dat op het Bolwerk uitkomt. In onderstaande afbeelding is het weergegeven.

Parkeren fase 4
  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws