Nieuw woningaanbod in Merwehoofd

31 maart '23

Wil jij graag wonen in Merwehoofd, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! Dit is de allerlaatste fase in Merwehoofd. Bekijk snel de conceptimpressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomappartement er tussen! 

image alt

De woningtypes in fase 9

Het is tijd om Merwehoofd af te ronden! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 9. Op de pagina woningen kun je de conceptimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 37 appartementen, in verschillende typen namelijk:

  • 2- en 3-kamer appartementen
  • 3-kamerappartementen Large
  • 4-kamerappartementen
  • Topfloor appartementen
  • Penthouse

Interesse?

Spreekt een (of meerdere) woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 9. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod

Een woning kopen, zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een appartement in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod