Je eigen parkeerplaats in Merwehoofd

20 mei '19

Als je een woning koopt in Merwehoofd hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats. Onder de woningen is een stallingsgarage gerealiseerd waarin je minimaal 1 eigen plek hebt. Behoefte aan meer plaatsen? Geen probleem, er zijn ook nog een aantal extra parkeerplaatsen te koop, net zoals een opstelplaats voor een motor en een extra berging.

image alt

Extra plaatsen

De stallingsgarage is enige jaren geleden al gerealiseerd, tegelijkertijd met de appartementen. Het dak van de garage kun je nu nog zien, maar straks komen daar de Herenhuizen. Je auto bereik je via de algemene voetgangers in- en uitgang van de garage aan het Bolwerk en staat direct onder je woning. Bouwnummer 6, 11 en 12 hebben toegang tot de stallingsgarage via de kelder. Voor de aankoop van een extra parkeerplaats zijn de volgende mogelijkheden:

  • Een extra parkeerplaats € 20.000
  • Een parkeerplaats met extra berging € 25.000
  • Een dubbele parkeerplaats waarbij je de auto’s voor elkaar parkeert € 35.000
  • Een motorstallingsplek € 5.000

Interesse in een parkeerplaats? Geef het door tijdens het verkoopgesprek met de makelaar zodra je een optie hebt op een woning. 

De parkeerplaatsen vallen onder de VvE. Bij de aanschaf van een extra parkeerplaats worden extra VvE kosten per maand in rekening gebracht. 

  Bekijk de woningen
  Lees meer over de planning