Eigen kantoor aan huis in bouwnummer 6

27 mei '19

Heb je interesse in bouwnummer 6 in Merwehoofd, dan kun je werkelijk alle kanten op met de inrichting. Ga je voor een kantoor / praktijk aan huis of ga je voor 5 slaapkamers? Aan jou de keuze.

Ruime werkplek

Bouwnummer 6 is met een woonoppervlakte van 195 m2 het grootste herenhuis in deze fase. En daar is de kelder nog niet bij gerekend. Standaard is de keuken en woonkamer op de begane grond, heeft de 1e verdieping 3 slaapkamers en de 2e verdieping 2 slaapkamers. Altijd al gedroomd van een kantoor of praktijk aan huis? Ga dan voor de optionele indeling. Hierbij is de begane grond volledig in te richten als werkplek. Je kunt hier zeker 4 bureau’s neerzetten en dan heb je nog alle ruimte over voor kasten, een grote vergadertafel en een keukenblokje. En met de openslaande deuren is het een heerlijke lichte ruimte. 

Begane Grond
1e verdieping
2e verdieping

Woon- en werkplek

Door de optionele indeling wordt de eerste verdieping ingericht als woonverdieping met een open keuken en directe toegang tot het dakterras. Op de 2e verdieping creëren we 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Zo wordt het jouw ideale woon- én werkplek!

Bekijk de Optielijst tussen de downloads van bouwnummer 6 voor de details en de kosten van dit meerwerk.

Optielijst
  Bekijk het volledige aanbod
  Lees meer over de planning