70% verkocht in fase 9

28 maart '24

Wat een mijlpaal! Meer dan 70% van de appartementen in Merwehoofd fase 9 is verkocht. Alle 2- en 3 kamerappartementen en het penthouse zijn niet meer beschikbaar. Met het behalen van deze mijlpaal is aan een van de opschortende voorwaarden voldaan.

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer de opdracht krijgt om te starten met de bouw moet er voldaan worden aan de opschortende voorwaarden. Een daarvan is het verkooppercentage van 70% behalen. De komende tijd wordt hard gewerkt aan alle overige opschortende voorwaarden, zoals het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning en bouwrijpe grond. 

Wanneer aan alle opschortende voorwaarden is voldaan, zoals benoemd in artikel 15 van de aannemingsovereenkomst, kan het plan gegund worden. Op dat moment krijgen de kopers van een appartement in Merwehoofd fase 9 een uitnodiging om naar de notaris te gaan.

In de tussentijd zit de aannemer niet stil. Binnenkort organiseren zij een informatiebijeenkomst voor alle kopers. 

image alt

Ook wonen in Merwehoofd?

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in fase 9. Is jouw droomwoning nog niet verkocht? Dan kun je een vrijblijvende optie aanvragen door bij het betreffende bouwnummer op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur reactie of de optie aan je is toegewezen.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod